Νέες ταινίες , Κινηματογράφος

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

Τι νέο παίζει στους κυπριακούς κινηματογράφους

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2024

Τρεις νέες κινηματογραφικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες.

AAAABWIDA0xyGxm8pXlLKNMUEDaFbpM7ADOdfEF94Ufjddye-9-ZZrhJJDrYNHgVA3jBw4CqsOveA-MeKRKzATCLQ8kuCuP97GUM4sUv.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "Dolphin Boy"
Όπως ο Ταρζάν έγινε μύθος μεγαλώνοντας στα δάση με τα άγρια ζώα, έτσι και ο Δελφινομικρούλης μας μεγαλώνει στον βυθό της θάλασσας παρέα με τα δελφίνια. Όλοι μαζί ζουν χαρούμενα, ενθουσιάζοντας τον θαλάσσιο κόσμο με τα αστεία κόλπα τους. Μια μέρα όμως, η γαλήνη του όμορφου μικρού τους σύμπαντος, θα απειληθεί από ένα κακό χταπόδι. Με τη βοήθεια ενός καλού καπετάνιου και του αγαπημένου του δελφινιού, το αγόρι θα αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσει, από τον βυθό της θάλασσας μέχρι τα μυστηριώδη μακρινά νησιά. Ήρθε η ώρα να… βουτήξετε σε έναν κόσμο γεμάτο θαυμαστά πλάσματα και υποβρύχιες περιπέτειες, σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων-απόλαυση για όλη την οικογένεια, που μας μαθαίνει την αξία της αληθινής φιλίας! Το "Dolphin Boy" θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Πρεμιέρα: 29 Αυγούστου. Διάρκεια: 100'.

K-Cineplex Limassol, Nicosia, Larnaka: Καθ και ΣΚ 17.45
Rio Limassol: ΣΚ 15.30, 17.30
Rio Premier: Καθ 17.30 και ΣΚ 11.00, 13.00, 15.30

it-ends-with-us.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "It Ends with Us"
Η ταινία "It Ends with Us" , το πρώτο μυθιστόρημα της Colleen Hoover που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία της Lily Bloom, μιας γυναίκας που ξεπερνά μια τραυματική παιδική ηλικία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Βοστόνη και να κυνηγήσει το όνειρο της ζωής της να ανοίξει τη δική της επιχείρηση. Μια τυχαία συνάντηση με τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ryle Kincaid πυροδοτεί μια έντονη σχέση, αλλά καθώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά, η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της. Όταν ο πρώτος έρωτας της Lily, Atlas Corrigan, ξαφνικά μπαίνει ξανά στη ζωή της, η σχέση της με τον Ryle ανατρέπεται και η Lily συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια αδύνατη επιλογή για το μέλλον της. Η Blake Lively και ο Justin Baldoni ενσκαρκώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Lily Bloom και Ryle Kincaid από το δημοφιλές ρομαντικό μυθιστόρημα της Colleen Hoover (το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες), με τον Baldoni να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία, ενώ η Lively την παραγωγή. Το καστ συμπληρώνουν οι Jenny Slate, Hasan Minhaj, Amy Morton και Brandon Sklenar.

Πρεμιέρα: 29 Αυγούστου. Διάρκεια: 135'.

alien-romulus-1.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "Alien: Romulus"
Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας “Alien: Romulus” του Fede Alvarez, επαναφέρει το εξαιρετικά επιτυχημένο franchise της ταινίας “Alien” πίσω στις ρίζες του: Καθώς εξερευνούν τα βαθιά νερά ενός εγκαταλειμμένου διαστημικού σταθμού, μια ομάδα νεαρών αποικιστών του διαστήματος έρχονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν. Στην ταινία, η οποία τοποθετείται ανάμεσα στα γεγονότα των δύο αρχικών φιλμ (δηλαδή μεταξύ των ετών 2122 και 2179), πρωταγωνιστούν οι Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux και Isabela Merced, ενώ παραγωγός είναι ο Ridley Scott ο οποίος σκηνοθέτησε την πρωτότυπη ταινία “Alien” (1979) και ήταν παραγωγός και σκηνοθέτης των ταινιών “Prometheus” και “Alien: Covenant" του franchise. Το “Alien: Romulus”, που αποτελεί μία πραγματικά τρομακτική κινηματογραφική εμπειρία, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των Χenomorphs και των συναντήσεών τους με την ανθρωπότητα. Το φιλμ θεωρείται πλέον από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του franchise, μιας και κατάφερε σε περίπου 15 ημέρες να έχει έσοδα τα 225 εκατομμύρια δολάρια.

Πρεμιέρα: 29 Αυγούστου. Διάρκεια: 135'.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close